Fysiotherapie Den Bosch

Fysiotherapie in Den Bosch bij Langer Thuis

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut om te leren hoe zij beter kunnen bewegen om klachten te verminderen, voorkomen of voor te zijn. Bij fysiotherapie Den Bosch zijn we gespecialiseerd in een gezonde houding en een goede manier van bewegen, die op de lange termijn bijdraagt aan het voorkomen van herhaling van uw klachten, die het dagelijks leven kunnen bemoeilijken. Bij fysiotherapie Langer Thuis in Den Bosch focussen wij ons op ouderen. Ons doel is om ouderen langer in staat te stellen om thuis te blijven wonen en soepeler te leren bewegen.

Afspraak maken

Voor wie is fysiotherapie in Den Bosch?

Wij zijn er voor ouderen, die door sportblessures, ziekte, werk, een ongeval of ouderdom moeite hebben met bewegen. Moeite met bewegen kunt u op verschillende manieren ervaren. Misschien merkt u dat bepaalde bewegingen, die in het verleden vanzelfsprekend waren, nu lastiger zijn of pijn doen. Misschien heeft u last van bepaalde gewrichten of gaat het lopen lastiger dan voorheen. Dit kan problemen geven in uw dagelijks leven of in de toekomst leiden tot moeilijkheden. Fysiotherapie in Den Bosch is er om u te helpen die problemen te verminder, aan te pakken of te voorkomen, zodat u langer thuis kunt blijven wonen.

 

 

Fysiotherapie in Den Bosch werkt samen

Wij werken samen met andere zorgprofessionals, zodat onze behandeling altijd is toegespitst op uw zorgvraag. We laten ons informeren door uw huisarts en werken eventueel samen met revalidatie- of verpleeghuisartsen. We werken bovendien samen met u. Een goede communicatie tussen ons is van essentieel belang in de weg naar herstel. Het is belangrijk dat u aangeeft hoe u zich voelt, of bepaalde bewegingen pijn doen en wat voor gevoel u ervaart in uw ledematen. Daarbij dient u zelf te oefenen om de behandeling te laten slagen. Zo zorgen we ervoor dat u weer vertrouwen in uw lichaam krijgt. Soms werken we samen naar een gemeenschappelijk doel. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u fysiotherapie krijgt naar aanleiding van een ander medisch probleem, waarvoor u tijdelijk bent opgenomen op een revalidatieafdeling. We zorgen er dan samen voor dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt!

Tarieven

 

Fysiotherapie in Den Bosch aan huis

Wij kunnen u ook aan huis behandelen, als het voor u moeilijk is naar onze praktijk te komen. Voor veel ouderen maakt dit fysiotherapie in Den Bosch laagdrempeliger. Daarbij kunnen wij onze behandeling dan aanpassen aan uw woonsituatie om problemen in uw dagelijkse functioneren vanuit de kern aan te pakken. Wij geven ook shockwave therapie en doen aan valpreventie voor ouderen.

Neem contact op

Copyright Langer Thuis