Gero-fitness

iStock_000007557624_Large2

Gero-Fitness

Ouder worden komt met gebreken is een veel gebruikte uitdrukking. Toch kunt u een hoop doen om deze gebreken en hun directe gevolgen te minimaliseren. Langer Thuis biedt u de volgende mogelijkheden. Dit is de bekende fitness, speciaal op ouderen afgestemd. Er wordt een programma opgesteld in overleg met u. Daarin wordt gekeken naar de doelen die u wilt bereiken, zijn ze reëel en wat is daar voor nodig.

Het programma bestaat uit spierversterkende oefeningen en conditie training met behulp van trainingsapparatuur. U wordt van te voren getest en met uw goedkeuring, wordt er eventueel overlegd met uw huisarts of behandelend specialist.

Deze groepstherapie is op dinsdag van 11.30 tot 12.30 en op vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur. De doelgroep voor deze fitness is iedereen die graag wil sporten maar die door zijn/haar beperking dat niet op een sportschool kan.

Nordic walking

Het komt neer op wandelen met 2 stokken. Goed voor lijf en leden en lekker in de buitenlucht met leeftijdsgenoten. Deze wandelgroep wordt begeleid door een ervaren fysiotherapeut, die van te voren bekijkt wat uw mogelijkheden zijn en op welk niveau u mee kunt doen. In de winter en bij slecht weer is er een alternatief oefenprogramma.

Neem contact op voor informatie over dagen en/of tijden.

Prijzen

Losse les €7,-
12x Kaart €80,-
Dieetabonnement €7,50
Fitheids-test (indien niet verzekerd) €35,-

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP

Copyright Langer Thuis