Team

Brigitte Leenders

Door het werk wat ik deed in een Psychogeriatrisch verpleeghuis, begon ik in te zien wat de fysiotherapeut in de eerste lijn voor de mensen thuis kon betekenen. Ik wilde een praktijk beginnen,…

Mariëlle Maas

Na jarenlang in verschillende verpleeghuizen te hebben gewerkt, ben ik in 2007 bij Langer Thuis begonnen. Omdat mijn interesse altijd al lag bij het behandelen van ouderen, ben ik de specialisatie `geriatrie/fysiotherapie`gaan doen.…

Evelien Bijl

Hoi, Mijn naam is Evelien Bijl. Ik ben in juni 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute. In oktober 2015 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Langer Thuis. Het werken met onder andere ouderen, maakt het vak een erg dankbaar beroep.

Emilio Lanza

Hallo, ik ben Emilio Lanza. Mijn passie is om de levenskwaliteit van mijn patiënten te helpen verbeteren door middel van beweging en zelfbewustzijn van het lichaam. Ongeacht de leeftijd, iedereen kan op zijn eigen manier bewegen!

Kayleigh van Iersel

Kayleigh is een fysiotherapeute die vanaf juni 2018 bij Langer Thuis werkt. Zij verzorgt de hydrotherapie op maandag en woensdag. Verder draait zij ook de groep “In Balans”.

Marleen Creemers

Marleen is een Oefentherapeut Cesar. Daarnaast heeft zij in 2022 haar masterstudie Geriatrie Fysiotherapie afgerond.

Nienke Luijten

Ik ben Nienke Luijten, in 2023 heb ik mijn afstudeerstage hier succesvol afgerond en ben nu werkzaam als fysiotherapeut bij Langer Thuis.

Inge van Heertum

Hoi, mijn naam is Inge van Heertum. Sinds september 2023 ben ik werkzaam binnen Fysiotherapie Langer Thuis als algemeen fysiotherapeute.

Patience Roree

Ik ben Patience, een fysiotherapeut in opleiding bij Fontys Hogenscholen in Eindhoven. Ik doe mijn afstudeerstage bij Fysiotherapie Langer Thuis.

Copyright Langer Thuis