Zorg aan huis

Langer Thuis heeft een extra service in huis door een samenwerkingsverband met Keizorg.

Hieronder staat een bericht van Monique Kleijwegt waarin ze zich aan u
voorstelt en vertelt wat ze voor u kan betekenen.

Kei….zorg
Monique Kleijwegt
Zelfstandige kracht in particuliere thuiszorg.
Zorg en begeleiding op maat.

Uw wens is mijn streven.
Dit is het motto in de zorg die ik verleen. De hulp die moet passen bij wat u nodig heeft. In een persoonlijke kennismaking en de vraag naar uw behoefte, kunnen we samen een goed begeleidingsplan maken. Daarop kan ik me dan richten in mijn zorgverlening aan u. Natuurlijk wordt daarbij ook rekening
gehouden met diagnose van huisarts en specialisten en nauw samengewerkt met andere hulpverleners en familie die betrokken is bij uw zorg.

Mijn naam is Monique Kleijwegt en ik kan u zorg en begeleiding bieden, rust en structuur, aandacht en warmte. Sinds 2009 werk ik in de zorg, daarbij help ik mensen meestal in hun thuissituatie.

Dit sluit prima aan bij de praktijk van Langer Thuis.
Ook zij willen mensen stimuleren en begeleiden om op een prettige manier thuis te kunnen blijven wonen, ondanks beperkingen door ouderdom, ziekte of handicaps.

Mijn hulp wordt aangepast aan de zorgvraag die u op dat moment heeft. De tarieven zijn afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag (en zorgtaken) en de duur van de zorg.

Om mijn werk te ondersteunen heb ik een basis HZW-2 voltooid, aangevuld met diverse cursussen bij erkende scholings-buro’s. Ook ben ik aangesloten bij V&VN en ZZP-Nederland om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de zorg en de juiste aanpak in verzorging. Daarvoor volg ik regelmatig bijscholingen, workshops en informatiebijeenkomsten. Er is vaak ruggespraak met collega’s over allerlei dingen die we tegenkomen tijdens ons werk in de zorg.

Dit alles om zo goed mogelijk zorg te verlenen van goede kwaliteit en naar tevredenheid van mensen waar ik met plezier voor zorg…

Contact via Langer Thuis of Keizorg: keizorg@hotmail.com

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP

Copyright Langer Thuis