Covid hersteltherapie

Herstel van uw klachten met covid herstelherapie

Heeft u last van (long-)COVID klachten? Fysiotherapie Langer thuis helpt u door middel van gerichte covid hersteltherapie. Per persoon verschilt het hoe lang het duurt voordat u bent herstel van COVID-19. Er zijn mensen die zelf herstellen en geen extra zorg nodig hebben. Soms is er echter zorg nodig in de vorm van covid hersteltherapie. Deze zorg wordt vergoed vanuit uw basispakket, zodat u hier geen extra kosten aan kwijt bent. Vooral als u last heeft van beperkingen bij het bewegen, biedt onze covid hersteltherapie uitkomst. Wanneer u merkt dat uw conditie achteruit is gegaan of bepaalde lichamelijke activiteiten niet zo kunt uitvoeren als voorheen, is het van belang om niet zomaar zelf aan de slag te gaan. De professionals van Fysiotherapie Langer thuis helpen u om uw lichamelijke activiteit weer gedoseerd op te bouwen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor covid hersteltherapie? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken

 

Veel geziene klachten bij covid hersteltherapie

Vanuit de praktijk is te zien dat veel mensen die COVID-19 hebben gehad, moeite hebben met het bewegend functioneren. Dit kan zijn omdat ze vermoeid zijn of snel last hebben van kortademigheid. Door middel van covid hersteltherapie ontvangt u coaching en uitgebreide uitleg over uw klachten. Dit helpt om uw klachten te begrijpen en heeft een positieve weerslag op uw herstel. Verder ziet ieder programma voor covid hersteltherapie er anders uit. Bent u vaak erg vermoeid? Dan heeft u waarschijnlijk nog weinig puf om te trainen. Fysiotherapie Langer thuis stelt het programma af op uw mogelijkheden, zodat u niet over uw grenzen heen gaat. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een saturatie- en hartslagmeter om dit bij te houden. Wilt u gebruik maken van covid hersteltherapie? Neem direct met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Covid hersteltherapie

 

Tarieven

 

Fysiotherapie speelt een belangrijke rol in de revalidatie

Spelen er naast fysieke klachten ook een andere factoren een rol bij uw revalidatie van COVID-19? Dat houden de professionals van Fysiotherapie Langer nauwlettend in de gaten. Mentale en cognitieve factoren hebben bijvoorbeeld ook een belangrijke invloed op uw herstel. Waar het nodig is, wordt de samenwerking gezocht met andere zorgprofessionals. Zo zorgen wij er voor dat u de juiste zorg op maat geboden krijgt waarbij uw belang altijd voorop staat. Fysiotherapie Langer thuis gelooft in de meerwaarde van een multidisciplinaire samenwerking waar u als patiënt veel voordeel van heeft. Wilt u begeleiding ontvangen van een fysiotherapie door middel van covid hersteltherapie? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!

Neem contact op

 

 

 

Copyright Langer Thuis